Julefrokost i København

Firma-julefrokost 2017

Firmajulefrokost i København 2017 - årets bedste firma-julefrokost
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmajulefrokost i København 2017 - årets bedste firma-julefrokost

FIRMAJULEFROKOST 2017 - HOLD EN FESTLIG JULEFROKOST MED KOLLEGERNE I KØBENHAVN

Hvis du mangler et velegnet sted at afholde julefrokost i firmaregi i 2017, er gode råd dyre. For hvordan kan de hjemlige, hyggelige rammer på konteret erstattes med en fest midt i København, hvor folk kan føle sig sikre og der ikke er langt til S-tog eller natbus? Man skulle jo gerne kunne komme hjem uden de store problemer, når alkoholen er gået i blodet, og skridtene bliver mere zig-zaggede, end godt er.

Hvad med at prøve en herligt løssluppen julefrokost hos Julefrokost på Østerbro i hjertet af København? Der vil blive taget hånd om alt fra mad og drikke til oppyntning og stemning, så du kan få frigjort tid til at feste.

Det farverige feststed Julefrokost på Østerbro har efterhånden en del års erfaring med at arrangere julefrokoster, og det er endda et produkt til en rimelig penge for selv små firmaer. Fra kun 395 kr. får I en god julebuffet alle julens retter, ris la mande til dessert samt fri bar med drikkevarer ad libitum i tre timer. Stemningen og de små sjove events på stedet gør, at det ikke er her, man kommer for at slås, men for at feste. Spring ud i ideen og lad firmajulefrokosten 2017 være et koncept, der virker!

Afhold årets firmajulefrokost i hjertet af København - for mere info besøg Julefrokost på Østerbro

VILDE FIRMAJULEFROKOSTER

Når snapsen eller julebryggen siver ind, har selv civiliserede folk det med at gå bersærk. Vi har set på nogle firmajulefrokoster, der kammede over og blev lidt for sjove og våde. I hvert fald hvis man spørger den pågældende arbejdsgiver -“ eller konen eller politiet for den sags skyld!

- Under en firmajulefrokost i 5006 var en medarbejder blevet så fuld, at han direkte brækkede benet på dansegulvet. Manden var dog så heldig at få ulykken anerkendt som en arbejdsskade, da hans promille ikke havde oversteget en given grænse på 1,2.

- Manchester Uniteds spillere er rigtig populære hos det modsatte køn. Efter sigende deltog 100 piger i alderen 18 til 30 år i fodboldholdets julefrokost i 2006. Hvorvidt spillernes koner var inviteret med, melder historien ikke noget om, men sjovt (og bare en anelse frækt) må det næsten have været, tænker vi.

- En lærer på en teknisk skole i Vejle havde drukket tæt til en julefrokost i 2008, ja faktisk så tæt, at politiet måtte anholde ham for at have startet et større slagsmål. Om anholdelsen blev fulgt op af en fyreseddel om mandagen, melder historien desværre ikke noget om.

- En firmajulefrokost i 2009 kammede i den grad over for en 21-årig mand fra Farum, der i beruset tilstand begyndte at true og slå sine kolleger. Da politiet ankom til stedet, var manden faldet i søvn. Den 21-årige var imidlertid ikke helt tilfreds med at blive vækket af ordensmagten og slog en rude ind. Betjentene fik desuden ord som -bøsserøv- og -svans- med på vejen, da han blev slæbt med på stationen.

Afhold årets firmajulefrokost i hjertet af København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

SJOVE JULELEGE MED KOLLEGERNE

I Danmark er folk vant til at drikke alkohol, og hygge er ikke sjældent forbundet med procenter. Det er dog muligt at lave sjove ting til julefrokosten, hvor alle kan være med, uanset hvad de nu måtte drikke til festen. Disse skægge lege kan i hvert fald hjælpe stemningen lidt på vej.

1 - Legen her er let for alle at være med i. Man binder en snor om livet med en appelsin i, der skal hænge et par cm. over jorden. Det gælder nu om at få bragt appelsinen i svingninger og skubbe den papkasse i mål, som I har placeret mellem benene på deltageren. Den, der har den hurtigste tid, vinder konkurrencen og dermed håneretten.

2 - Hvis festarrangøren har sørget for at indkøbe vandpistoler i BR, kan I dyste i at slukke lys med dem. Ideen er at stille fem stearinlys på to rækker med fem meters mellemrum. De to deltagere skal nu stå bag stearinlysene på hver sin side, og det gælder naturligvis om at slukke sin modstanders lys først. Begrebet lyseslukker får en helt ny betydning med denne leg.

3 - Legen her er plat, men en ægte icebreaker, hvis folk fra forskellige afdelinger ikke kender hinanden så godt. Deltagerne i selskabslegen skal alle være friske på at sidde med næsen mod publikum og se sjove ud. Det gælder nemlig om at putte så mange skumfiduser i munden, som der nu kan være, men deltagerne skal kunne sige -funny bunny- med munden samtidig, så det kan forstås! Den der sidder alene tilbage med flest skumfiduser i gabet har vundet.

Hold 2017 firmajulefrokosten i hjertet af København - for mere info besøg Julefrokost på Østerbro
Bestil julefrokost 2015
Firma-julefrokost 2017:
Firmajulefrokost i København 2017 - årets bedste firma-julefrokost

Firmajulefrokost i København 2017 - årets bedste firma-julefrokost
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019